Bienvenue au Centre Public d’Action Sociale de Woluwe-Saint-Lambert

Accueil > News > Festiviteiten van de eindejaarsperiode in het Sint-Lambrechtstehuis

Festiviteiten van de eindejaarsperiode in het Sint-Lambrechtstehuis

De eindejaarsperiode ging gepaard met heel wat activiteiten en festiviteiten in het Sint-Lambrechtstehuis, tot groot genoegen van onze bewoners.

Zo kregen ze bezoek van twee groepen leerlingen. Eerst bezocht een groep kinderen van de School Princesse Paola het tehuis voor Sinterklaas. Nadat ze hadden gezongen en gedanst voor de grote Sint, kregen ze wat lekkers. Ook onze bewoners werden niet vergeten : ze werden allemaal wakker met snoepgoed op 6 december.

Enkele dagen later kwamen de leerlingen van het Heilig Hart van Lindthout op bezoek bij onze senioren. Met hun koor van ongeveer 50 kinderen gaven ze een concert waarbij ze een tiental liedjes vertolkten rond het thema Kerstmis en delen.

JPEG - 155.2 koNa actief te hebben meegeholpen aan de kerstversiering van het verzorgingstehuis, hebben kleine groepen bewoners op vier momenten de kerstmarkt in de binnenstad bezocht. De deelnemers kwamen verwonderd terug van dit magische uitje.

Onze bewoners werden natuurlijk goed verwend met Kerst en nieuwjaar. Voor deze speciale gelegenheden hebben onze diensten alles uit de kast gehaald om hen een heerlijke maaltijd te bieden in een gezellige sfeer. Hun familieleden waren welkom om deze feestelijke maaltijden te delen met hun naaste.

Dank aan alle vrijwilligers die zich beschikbaar stelden om de bewoners te omringen tijdens de activiteiten voor eindejaar en de feestdagen.

JPEG - 145.7 ko

© 2021 - CPAS Woluwe-Saint-Lambert

Intranet | Disclaimer | Plan du site | Contact