Bienvenue au Centre Public d’Action Sociale de Woluwe-Saint-Lambert

Accueil > News > Bericht aan de jongeren : coronavirus is gevaarlijk voor iedereen

Bericht aan de jongeren : coronavirus is gevaarlijk voor iedereen

Je bent niet onoverwinnelijk en je kunt ook je familie en vrienden besmetten ! Maar je bent ook een schakel in de keten die je in staat stelt om het te doden.

Het gaat ook om jou

Zelfs als je niet ziek bent, kun je drager zijn van het virus en het doorgeven aan een zwakkere persoon als je grootouders, maar niet alleen dat…
Jongeren, en zelfs kinderen, kunnen ook ernstig worden getroffen.

Eenvoudige handelingen !

Volg voor jouw gezondheid en die van je vrienden en familie de aanbevelingen : was je handen regelmatig, nies in je elleboog, hou een veilige afstand.

Het is geen goed idee om met je vrienden af te spreken op straat of in parken, want dat zou de beste manier zijn om het virus te helpen het spel te winnen.

Nu is het aan jou

Instagram, Snapchat, TikTok, YouTube hebben geen geheimen voor je. Het is tijd om ze te gebruiken om in contact te blijven met degenen die je nu even niet kunt zien.

Jouw creativiteit zal hen helpen om deze moeilijke tijd door te komen.

En dan…

De instructies die moeten worden nageleefd, met name de afzondering, is moeilijk en waarschijnlijk nog meer voor jongeren. Maar het is de enige manier om snel je leven voor het coronavirus terug te vinden, en vooral om iedereen terug te vinden !

Meer info op :

https://nl.woluwe1200.be/
en op : www.watwat.be/corona

© 2021 - CPAS Woluwe-Saint-Lambert

Intranet | Disclaimer | Plan du site | Contact